Baby Matrassen


Een van de belangrijkste zaken die je voor de geboorte van je baby moet regelen is een fijn en comfortabel matras voor je baby.

[products limit="1" columns="3" id="253"]

Naast polyether matrassen voor volwassen, hebben we ook een geselecteerd assortiment voor baby’s.

Het meest gebruikte en beste matras voor je baby is een polyether matras. Het synthetische schuim heeft het vermogen van een badspons, wat zeer comfortabel voor een baby is. Dit type matras wordt gemaakt met veel of weinig lucht. Door middel van het soortelijk gewicht (SG) wordt dit aangegeven. Des te lager het SG des te zachter en minder sterk het matras is. Bijvoorbeeld een SG van 25 geeft aan dat het schuim 25kg per kubieke meter weegt. Polyether heeft een gesloten celstructuur waardoor het relatief snel warm aanvoelt, wat zeer comfortabel is voor uw baby.

Bekijk product

Er zijn vele voordelen voor de keuze van een polyether matras voor baby’s. Deze matrassen zijn goedkoop en dus een goed betaalbaar matras. Daarnaast is de levensduur perfect geschikt voor baby’s.

 

Hoe kan u bestellen?

Op onze website hebben wij een geselecteerd assortiment van diverse matrassen, met name polyether matrassen. Hier kunt u vrijwel elk formaat selecteren die u nodig heeft. Staat uw formaat er niet bij? Geen probleem wij kunnen matrassen ook op maat produceren.

U selecteert het matras dat aan uw wensen voldoet. U kunt gemakkelijk kiezen tussen onze eenpersoon- of tweepersoonsmatrassen. Het gewenste formaat staat aangegeven bij het product. Met slechts een enkele klik op de bestelbutton kunt u het proces volgen. Hier vult u uw gegevens en betaalmethode in. Vervolgens wordt het product bij u geleverd.

Bekijk ons aanbod van diverse baby matrassen.