Onze kussens


Bij een goede nachtrust hoort natuurlijk ook een comfortabel kussen.

[products limit="3" columns="3" category="kussens"]

Wil jij ook uitgerust wakker worden met een zacht, stevig of hard kussen? Wij hebben een grote keuze aan goedkope kussens met verschillende vullingen, geschikt voor iedere slaaphouding en voor elk budget! Wij hebben de hieronder genoemde kussens in ons assortiment:

Orthopedica kussen

Het orthopedica kussen is naast vochtregulerend ook nog eens anti-allergisch zoals onze polyether matrassen. De orthopedica kussens zijn voorzien van een goede neksteun. Deze hoofdkussens zijn gevuld met holle vezels wat als voordeel biedt dat ze in de wasmachine gewassen kunnen worden zonder enig probleem. De orthopedie kussens zijn voorzien van een 100% katoenen tijk met rits. Wil jij een zeer comfortabel en goedkoop kussen? Dan is dit jouw keuze.

Shop nu!

Kussen Relax


Het relax hoofdkussen is een van onze standaard goedkope kussens die veel wordt gebruikt voor ultiem comfort. Over het algemeen is dit een van de meest verkochte hoofdkussens wegens zijn prijs en comfort. Het relax kussen heeft een grote veerkracht waardoor het in de categorie stevige hoofdkussens valt. Ook het relax kussen is anti-allergisch door de spiraal bolletjes vullen van het kussen en heeft een 100% katoenen tijk met rits. dus bent u op zoek naar een zeer goedkoop, maar stevig kussen, dan is de relax iets voor u.

Shop nu!

Kussen Robur


Dit hoofdkussen is gevuld met 100% polyester holle vezels van micro-gel. Hierdoor voelt dit kussen zacht aan. Dit is ook nog eens het goedkoopste kussen dat in onze verkrijgbaar is. De tijk (buitenkant van het kussen) is gemaakt van 100% katoen en voorzien van een rits zoals al onze andere kussens. Dit goedkope kussen kan ook in de wasmachine en is anti allergisch.

Shop nu!

Online uw kussens bestellen heeft veel voordelen. Zo is onze matrassenwinkel 24-7 geopend, de prijzen lager en wordt het netjes thuis afgeleverd.

Kussen Valeria


De Valeria kussens zijn gemaakt van katoen en worden ook wel katoenen boxkussens genoemd. Deze katoenen boxkussens zijn gevuld met duizenden duurzame en veerkrachtige holle vezels. Doordat dit kussen zoveel holle vezels bevat, is het een vochtregulerend kussen. Het Valeria kussen is voorzien van een rits waardoor u gemakkelijk de dikte en hoogte van de vulling kunt bepalen. Ook zijn deze hoofdkussens weer antiellergisch en te wassen in de wasmachine.

Shop nu!

Neem met ons contact op voor een gepast advies.

 

Hoe kan u bestellen?

Op onze website hebben wij een geselecteerd assortiment van diverse kussens. Hier kunt u vrijwel elke type selecteren die u nodig heeft.

U selecteert het kussen dat aan uw wensen voldoet. U kunt gemakkelijk kiezen tussen onze diverse soorten kussens.

Bekijk ons aanbod van diverse kussens.