Matrassen op maat


Kunt u het juiste formaat niet vinden? Wij bieden de mogelijkheid om een matras op maat te maken.

Heeft u een speciaal formaat matras nodig?

Bij het zoeken naar een matras voor een caravan, een zelfgemaakt bed of een hoek die u zelf wilt inkleden, kan het lastig zijn om dit matras te vinden.
Bij ons kan je gemakkelijk en snel uw gewenste formaat doorgeven en wij regelen de rest. Dit is ideaal voor mensen die op zoek zijn naar afwijkende formaten voor bijvoorbeeld een eigen gemaakt bed of een camper. U kunt de lengte, breedte en dikte aangeven en wij produceren dit matras voor u op maat.

De kwaliteit van de matrassen zijn exact hetzelfde als de overige matrassen die wij aanbieden op onze website. Na het aanvragen van een specifiek formaat leveren wij eerst een prijsopgaaf.

Vraag prijs aan
 

Hoe kan u bestellen?

Op onze website hebben wij een geselecteerd assortiment van diverse matrassen, met name polyether matrassen. Hier kunt u vrijwel elk formaat selecteren die u nodig heeft. Staat uw formaat er niet bij? Geen probleem wij kunnen matrassen ook op maat produceren.

U selecteert het matras dat aan uw wensen voldoet. U kunt gemakkelijk kiezen tussen onze eenpersoon- of tweepersoonsmatrassen. Het gewenste formaat staat aangegeven bij het product. Met slechts een enkele klik op de bestelbutton kunt u het proces volgen. Hier vult u uw gegevens en betaalmethode in. Vervolgens wordt het product bij u geleverd.

Bestel vandaag nog uw op maat gemaakte matras!