Matrassen in verschillende maten nodig?


Wij hebben diverse formaten matrassen beschikbaar. Staat je gewenste formaat er niet bij? Wij kunnen ook matrassen op maat maken.

Wij bieden verschillende soorten matrassen aan in verschillende maten. van baby matrassen, eenpersoons matrassen en tweepersoonsmatrassen. Ook bieden wij op maat gemaakte matrassen aan. Onze meest verkochte formaten zijn 70x200 voor eenpersoonsbedden en 140x200 voor 2-persoons bedden.

Maten eenpersoonsmatras

Bij Matrassenzaak.nl vindt u eenpersoonsmatrassen van 70, 80 en 90 cm breed. Een eenpersoonsmatras wordt vaak gebruikt voor een kind of tiener, maar is ook goed te gebruiken voor een tweepersoonsbed vooral wanneer u een ander postuur, lengte of gewicht heeft als uw partner is het aan te raden om twee losse matrassen aan te schaffen. Zo kunt u beide het matras kiezen dat het best bij u past.

Shop nu!

Maten tweepersoonsmatras


Onze tweepersoonsmatrassen zijn verkrijgbaar in verschillende breedtes, 140 is het kleinste tweepersoonsmatras dat wij verkopen, vervolgens hebben we 160 en 180. 140x200 dus het kleinst formaat van tweepersoons matrassen dat beschikbaar is. Een breder matras zorgt natuurlijk voor een beter slaapcomfort, dit is omdat u en uw partner elkaar niet kunnen storen op deze manier tijdens uw slaap. U heeft dus meer bewegingsruimte.

Shop nu!

Lengte van een matras


Vrijwel alle matrassen behalve de baby matrassen die wij aanbieden hebben een lengte van 200 cm dit is over het algemeen geschikt voor iedereen tot een lengte van 185 cm. Ben je langer dan 185 cm? Dan raden we je aan om een matras op maat te laten maken bij ons zodat je een perfecte nachtrust kunt hebben.

Shop nu!

Online uw matrassen bestellen heeft veel voordelen. Zo is onze matrassenwinkel 24-7 geopend, de prijzen lager en wordt het netjes thuis afgeleverd.

 

Hoe kan u bestellen?

Op onze website hebben wij een geselecteerd assortiment van diverse matrassen. Hier kunt u vrijwel elke formaat selecteren die u nodig heeft.

U selecteert het formaat dat aan uw wensen voldoet. Staat uw formaat er niet bij? Dan kunt u deze op maat laten maken.

Bekijk ons aanbod van diverse kussens.