Pocketvering Matrassen


Naast polyether zijn pocketvering matrassen een van de meest betaalbare en kwalitatieve matrassen beschikbaar op de markt.

[products limit="3" columns="3" category="pocketvering"]

Pocketvering komt in de vorm van veren die ervoor zorgen dat je het meest comfortabel ligt.

Onze pocketvering matrassen zijn gevuld met veertjes die zijn verpakt in individuele zakjes (pockets). Deze zakjes zijn gemaakt van een synthetisch non-woven materiaal. De zakjes zorgen ervoor dat er druk uitgeoefend kan worden op diverse plekken van het matras. Dit resulteert in een comfortabel matras die zich aanpast aan uw lichaam. Pocketvering matrassen hebben als eigenschap stevige matrassen te zijn. Ze zijn dan ook geschikt voor zware mensen, mensen die het snel warm hebben en/of veel transpireren.

Indeling van zones


Pocketvering matrassen zijn ingedeeld in diverse zones. Onze matrassen hebben zones die zijn ingericht op de basis van de opbouw van het menselijk lichaam. Elk individuele zone heeft een unieke hardheid. Deze pocketvering zones variëren in dikte van 1.6mm t/m 2.2mm. Onze matrassen zorgen voor een uitstekende spreiding doordat deze over een grote hoeveelheid van veren beschikken.

Onze pocketvering matrassen beschikken over een uitstekende kwaliteit van staal. Dit is tevens de doorslaggevende factor voor de levensduur van het matras. Onze staal is elektrothermisch gehard wat zorgt voor een aanzienlijk langere levensduur dan andere pocketvering matrassen.

Shop nu!

Ventilatie & comfort


Doordat een pocketvering matras is opgebouwd uit veren biedt deze matrassen een optimale luchtcirculatie. Ook transpiratie van het lichaam wordt rap en efficiënt afgevoerd. Door de uitstekende kwaliteit en spreiding van onze zones van onze pocketvering matrassen is het ligcomfort uitstekend. Om de kwaliteit te waarborgen, testen onze experts de druk voordat we wij deze verzenden.

Bestel nu!

Online uw matrassen of matrassen op maat bestellen heeft veel voordelen. Zo is onze matrassenwinkel 24-7 geopend, de prijzen lager en wordt het netjes thuis afgeleverd.

Geschikt voor verstelbare bedbodems?


Onze polyether matrassen zijn geschikt voor uw verstelbare bedbodem. Echter is het wel afhankelijk van welke SG-waarde u kiest.

Contact Ons

Neem met ons contact op voor een gepast advies.

 

Hoe kan u bestellen?

Op onze website hebben wij een geselecteerd assortiment van diverse matrassen, met name polyether matrassen. Hier kunt u vrijwel elk formaat selecteren die u nodig heeft. Staat uw formaat er niet bij? Geen probleem wij kunnen matrassen ook op maat produceren.

U selecteert het matras dat aan uw wensen voldoet. U kunt gemakkelijk kiezen tussen onze eenpersoon- of tweepersoonsmatrassen. Het gewenste formaat staat aangegeven bij het product. Met slechts een enkele klik op de bestelbutton kunt u het proces volgen. Hier vult u uw gegevens en betaalmethode in. Vervolgens wordt het product bij u geleverd.

Bekijk ons aanbod van diverse pocketvering matrassen.