Polyether Matrassen


Polyether is het meest betaalbare en kwalitatieve matras beschikbaar op de markt.

[products limit="3" columns="3" category="polyether"]

Ventilatie & comfort

Polyether matrassen hebben een gesloten celstructuur. Hierdoor is de luchtvochtdoorlating zeer redelijk te noemen.

Middels het schuim van de polyether wordt er een open celstructuur gemaakt. Dit geeft een zeer goed ligcomfort en een uitstekende vochtregulerende vermogen. Daarnaast zijn polyethermatrassen zeer ventilerend.
Polyether matrassen worden gekenmerkt door het aanpassend vermogen aan de slaper. De conformiteit is zeer goed. Zowel de boven als onderkant van het matras wordt voorzien van een profilering. Dit heeft een goed effect op het slaapcomfort en de dynamiek van het polyether matras.

Bestel nu

Dichtheid


Dit type matras wordt gemaakt met veel of weinig lucht. Door middel van het soortelijk gewicht (SG) wordt dit aangegeven. Des te lager het SG des te zachter en minder sterk het matras is. Bijvoorbeeld een SG van 20 geeft aan dat het schuim 20kg per kubieke meter weegt. Een matras van bijvoorbeeld SG40 is sterker en duurzamer dan een matras van SG20, omdat er minder lucht in zit en de celstructuur sterker en beter in elkaar zit. Polyether heeft een gesloten celstructuur waardoor het relatief snel warm aanvoelt.

Shop nu!

Hardheid


De hardheid van het matras wordt bepaald door de dikte van het matras (SG) des te hoger de SG, des te zachter het matras is. Ben je dus op zoek naar een harder matras? Wij raden dan aan om matras een lagere SG-waarde te nemen. Op zoek naar een zachter matras? Neem dan een matras met een hoge SG-waarde. Polyether matrassen kunnen dus in verschillende hardheden worden geleverd. Van soepel tot stug, alles naar uw wens.

Bekijk product

Online uw matrassen of matrassen op maat bestellen heeft veel voordelen. Zo is onze matrassenwinkel 24-7 geopend, de prijzen lager en wordt het netjes thuis afgeleverd.

Geschikt voor verstelbare bedbodems?


Onze polyether matrassen zijn geschikt voor uw verstelbare bedbodem. Echter is het wel afhankelijk van welke SG-waarde u kiest.

Contact ons

Neem met ons contact op voor een gepast advies.

 

Hoe kan u bestellen?

Op onze website hebben wij een geselecteerd assortiment van diverse matrassen, met name polyether matrassen. Hier kunt u vrijwel elk formaat selecteren die u nodig heeft. Staat uw formaat er niet bij? Geen probleem wij kunnen matrassen ook op maat produceren.

U selecteert het matras dat aan uw wensen voldoet. U kunt gemakkelijk kiezen tussen onze eenpersoon- of tweepersoonsmatrassen. Het gewenste formaat staat aangegeven bij het product. Met slechts een enkele klik op de bestelbutton kunt u het proces volgen. Hier vult u uw gegevens en betaalmethode in. Vervolgens wordt het product bij u geleverd.

Bekijk ons aanbod van diverse polyether matrassen.