Verzenden & Retourneren

Verzenden
Onze leveringen worden door alle bekende bezorgdiensten aangeboden.
Wij streven ernaar om uw producten zo spoedig mogelijk te verzenden. De levertijden verschillen tussen 1 tot 8 werkdagen. Het kan namelijk voorkomen dat een product niet op voorraad is.

Bestellingen worden gratis verzonden; dit geldt slechts voor bestellingen binnen Nederland.

Retourneren
- Bestelde artikelen kunt u binnen 14 dagen aan ons retourneren. Download hier het formulier om een retourzending te melden.
- Artikelen die retour worden gestuurd, dienen in nieuwstaat en compleet te zijn en voorzien van de originele verpakking.
- Wij behouden ons het recht om artikelen die niet in nieuwstaat zijn niet meer retour te nemen.
- Indien bij verzending de ontvanger de afname weigert of nalatig is met het verstrekken van informatie of instructies, noodzakelijk voor de levering, is de ontvanger aansprakelijk voor alle gemaakte verzendkosten (zowel die van de verzekerde retourzending als die van de gestuurde bestelling).
- Verzendkosten bij retour zijn voor de koper.
- Na ontvangst en controle van de geretourneerde goederen, zullen wij binnen 8 dagen tot terugbetaling overgaan.

Regels voor retourneren.
Indien u een pakket wilt retourneren, doet u dit op een zorgvuldige manier en zend u het terug naar Matrassenzaak.nl met de bijbehorende factuur erbij. U bent verantwoordelijk voor het pakket tot het bij ons gearriveerd is. Het is de verantwoordelijkheid van de verzender om de kosten van het verzenden te betalen en ervoor te zorgen dat het product niet beschadigd wordt tijdens het transport. Wanneer de producten niet fatsoenlijk arriveren, kunnen we eventuele kosten doorberekenen voordat we overgaan tot het terugstorten van hetverschuldigde bedrag. Elk verschuldigd bedrag zal zo snel mogelijk betaald worden aan de rechthebbende binnen 30 dagen na het ontvangen van het product.